Пограбування нашої приймальні у Вінниці (ФОТО)

26 вересня 2012, 11:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
884

Сьогодні вночі у Вінниці був здійснений черговий напад на мою громадську приймальню.Злодії вибили двері і винесли все, що змогли

Безумовно, найманці злочинної влади  шукали "золото партії", але вони помилились адресою!



Це в офісах регіоналів, комуністів і горе-опозиціонерів лежать гроші мішками: на підкуп виборчих комісій та фальсифікаї, на підкуп громадян. Діяльність Радикальної Партії Олега Ляшка фінансується з виборчого фонду, до якого надсилають кошти прості люди, які підтримують мене та моїх однодумців. Хтось 10 гривень,хтось 100.



Тому, не знайшови чим більш поживитись, злодії  винесли все, що змогли: оргтехніку, документи, навіть звернення людей. Головне, що ніхто з наших партійців не постраждав, але є побоювання, що в мою громадську приймальню могли підкинути щось протизаконне.



Адже від Радикальної партії до Верховної Ради по мажоритарним округам балотуються наші кандидати: Анна Філонова, Наталія Вершко, Олександр Рекало.

Вони, як і я, наче кістка в горлі і для влади, для і продажної  "опозиції. Але ми нікого не боїмось, тому обовязково переможемо! Не на тих напали!


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії



www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Вінниця,напад,Анна Філонова,громадська приймальня,Олександр Рекало,Наталія Вершко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.