Чорнуха від регіоналів працює на опозицію (ФОТО)

01 жовтня 2012, 12:25
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
1512

Влада не може перемогти чесно. Саме тому, представники режиму, розуміючи, що програють, вдаються виключно до брудних методів виборчої боротьби з опозицією:бандити, підкуп, шантаж, залякування, чорнуха

Зробив перепост блогу Д.Андрієвського, оскільки вважаю цю інформацію достатньо важливою. Власне, додати нічого. Публікую без коментарів та доповнень. Все зрозуміло й так.

Д.Андрієвський, депутат Київради:

Чорнуха від провладних кандидатів працює на опозицію

Вже місяць на Солом*янці розповсюджується багато чорнухи проти мене – без жодних вихідних даних щодо виготовлення, розповсюджується підпільно – як тільки викликається міліція чи хтось з довірених осіб цікавиться вихідними даними – молодики, що роздають ці пасквілі, кидають кіпи макулатури на землю та тікають в різні боки.


На мене виходять тонни різноманітної чорної продукції, але зараз я хочу показати те, що видається по шаблону на опозиційних владі кандидатів в тих регіонах, де ПР є непопулярною.

Володимир Ар*єв виклав на фейсбуці ці скани і, що цікаво, відгукнулися люди з Рівного – де місцева ОПОРА зафіксувала такий самий приклад – цікаво, що тексти однакові, навіть суми, за які ніби-то продалися опозиційні кандидати, – однакові та одним почерком все ніби-то підписано.

Для порівняння:


А це те, що ОПОРА на своєму сайті виклала:

P.S. Куди ж дивиться Партія Регіонів, коли кандидати від неї заради власного мандату готові навіть свого президента дияволом називати, а владу своєї партії – злочинною?


P.P.S. До речі, ефект ця чорнуха має прямо протилежний – люди похилого віку на зустрічах підходять і кажуть – раз вас так мочать, то ви точно опозиційний, бо якби ви з ними насправді б домовилися – про вас би таке не писали.

До речі, останні ці пасквілі роздавали вже не просто в поштові скриньки чи десь під забором – а на радіофакультеті КПІ, у корпусі 15 на 3 та 4 поверхах та у кабінетах 302, 303, 404 після сімпозіуму педагогів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.