Як проректор НАУ став засланим "козачком" у кандидата- регіонала (ВІДЕО)

01 жовтня 2012, 18:05
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
2320

Для організацій провокацій і зриву зустрічей виборців з опозиційним кандидатом київський регіонал застосовав "важку артилерію", в особі проректора НАУ з виховної роботи!!!

На минулому тижні я зробив заяву в ЗМІ ( http://censor.net.ua/video_news/218803/boeviki_kievskogo_regionala_prodoljayut_atakovat_oppozitsiyu_shkiryak_video) стосовно чергових провокацій кандидата від  ПР у 222-му виборчому окрузі м.Києва пана Луцького. Власне, креативом вони не вирізняються. Схема стара і зрозуміла. Будь-яким чином зірвати зустрічі з виборцями зі своїм головним конкурентом, опозиційним кандидатом Дмитром Андрієвським.

Але, у минулий четвер, 27-го вересня, зі сторони штабу ПР таки пройшло "ноу-хау". Нам вдалося ідентифікувати особу, що кинувся на Андрієвського, вдався до силового втручання, спробував вирвати мікрофон і зірвати зустріч виборців з кандидатом від Об,єднаної опозиції  ВО "Батьківщина". 

Це дуже поважна персона... Виявляється, що це не хто небудь, а сам проректор Національного Авіаційного Університету З ВИХОВНОЇ РОБОТИ!!! Ярослав Козачок (На заставці відео в центрі), власною персоною. 

Дякуємо людям, мешканцям Солом,янки, які втрутилися і дуже швидко, самі дали публічну оцінку цим горе-штабістам і просто їх прогнали. Ну ось так, начеб-то і сказати нічого... Хто не бачив можна ще раз переглянути.

От і думаю собі, як може виховувати громадянську свідомість сучасної української молоді, студентів НАУ, майбутньої інтелектуальної еліти держави  такий проректор... Сором.

P.S. Одного не розумію, ну невже в керівництві ПР не розуміють, що такими ганебними діями, такі от "креативщики" остаточно добивають і без того мізерний рейтинг регіоналів у Києві. Може варто задуматись?

А фальсифікації, на які вони так розраховують, в Києві не пройдуть! Тримаймося, Слава Україні!




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.