Мертві повстануть з могил?...

04 жовтня 2012, 18:24
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
2549

Щоб проголосувати за комуністів. А може українців тримають за дурнів?

Знову про соціологію, звичайно "чорну".

У своїй попердній публікації ( http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/press-nk/a79178 ) я писав про спробу політтехнологів Банкової маніпулювати свідомістю громадян, підкидуючи усілякі маразматичні рейтинги в ЗМІ.

Я згадував про 4,8%!!! які малюють латентному регіоналу і приплічнику Януковича Ющенку, з його політичною "труною" під назвою "Наша Україна".

От, сьогодні прочитав, що виявляється у "червоних" вже 12% рейтингу довіри українців!!!

Стоп! Ну є ж межа безглуздю і політично-соціологічному цинізму. Це таке саме божевілля як і високий рейтинг "НУ" чи "впердівців".

Чи не найбагатша і найзаможніша в Україні капіталістична КПУ, що фінансується олігархами Януковича, з усіх екранів та білбордів волає про соціальну справедливість, рівність, націоналізацію підприємств і т.д. Щоправда, вони мовчать, що те, що вони хочуть націоналізувати, належить якраз тим у кого вони безсоромно беруть гроші. На їхню розкішну рекламу вже витрачено сотні мільйонів. Звідки? Може Симоненко скаже, що це все на членські внески? Смішно.

Як на мене, чути такі лозунги  від тих хто міцно закріпився у владі, у продажній більшості Януковича, що найменше, маячня. Адже, комуністи вже давно нахабно розкошують, вони контролюють митницю, носять годинники вартістю в десятки тисzч доларів,  їздять на найдорожчих іномарках, утримують гектари земель, заміські вілли і престижні квартири. Якось дивно, для поборників соціальної рівності. Чи не так? Тому про моральний бік цього політичного маразму промовчу.

Будь-яка освічена людина це розуміє. Але мене обурює інше.

От, "правильні" соціологи намалювали їм 12% рейтингу в одному з недавніх їхніх досліджень.Запитання: невже вони вважають українців за ідіотів? Підкажіть, а хто за них голосуватиме? Адже тих хто сумує за "вєлікім і могучім" та ковбасою по 2.20  залишилилось дуууууже мало.

То невже мертві піднімуться з могил, щоб проголсувати за комуняк і за повернення в совок? Не вірю! Стільки мертвих не підняти.

Друзі, це я знову до того, що жодному з цих, так званих, "дутих" рейтингів, що тиражують в ЗМІ за вказівкою Банкової вірити не можна. Суцільна, абсолютна брехня.

Зрештою, кожен сам вирішуватиме кому вірити, а кому ні. Одне знаю точно: антинародні, антидержавні, аниукраїнські сили, ані комуняки, ані регіонали, ані всі їхні посіпаки замасковані під "незалежних" або псевдо опозиційні  в Україні не пройдуть.

Тримаймося! Слава Україні!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.