Вимагаю зняти з виборів зека-рекетира!

12 жовтня 2012, 13:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1896

Кандидат від "опозиції", який балотується до Верховної Ради по моєму 208 виборчому округу – В’ячеслав Неволько сидів у в’язниці за рекет.

Цей бандит стояв  на трасі і битою вибивав з нещасних людей гроші.


Я вимагаю від лідерів партії «Батьківщина» Арсенія Яценюка і Олександра Турчинова публічного пояснення, чому вони виставили кандидатом у народні депутати рекетира, який з битою на трасі «заробляв» гроші, і чому їхні партійні керівники на Чернігівщині відкрито працюють на Партію регіонів.

 

Вважаю, що керівництво Об’єднаної опозиції повинно відмовитись від участі у виборах кандидата від «Батьківщини» В’ячеслава Неволька, якого фінансує прихвостень влади Михайло Голиця.

 

Бачите, як вони збираються «зупиняти» Януковича? Тільки на моєму 208-му окрузі на кандидата від Партії регіонів Михайла Голицю працюють керівники районних штабів «Батьківщини»: Ганна Круподеря (Талалаївка),  Надія Тюшкевич (Мена), Ірина Івахно (Борзна), а також керівник обласного штабу «об'єднаної опозиції» Олександр Кодола і кандидат від «Батьківщини» В'ячеслав Неволько, який має 3% рейтингу і насправді є технічним кандидатом, основною метою якого є відтягнути хоч якусь частину голосів від мене.

 

Неволько, Кодола, Круподериха, Тюшкевич, Івахно - всі ці горе-опозиціонери з усіх сил допомагають кандидату від влади Голиці. Вони розповсюджують фальшиві листівки проти мене (оплачені з виборчого фонду Голиці) і дійшли навіть до того, що - задумайтесь, який цинізм! - надрукували фальшиве «звернення Юлії Тимошенко» проти мене. Як їм не соромно паразитувати на нещасній хворій жінці, яка сидить в тюрмі, і брати гроші з брудних рук злодія-регіонала? На кожній зустрічі на окрузі до мене підходять рядові члени «Батьківщини» і висловлюють слова підтримки, за що я їм усім щиро вдячний. Вони обурені тим, що місцеве партійне керівництво всупереч волі Юлії Тимошенко працює на користь кандидата від Партії регіонів Голиці і проти мене – єдиного опозиційного кандидата, єдиного, хто може здолати регіоналівську банду.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати у 208-му виборчому окрузі

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,Яценюк,Турчинов,Батьківщина,Ляшко,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,округи,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,rpl,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.