Ландик, ти нас не купиш!

16 жовтня 2012, 08:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1124
Ландик, ти нас не купиш!

Кандидат від Партії регіонів у 43 виборчому окрузі (місто Донецьк) Валентин Ландик здійснив спробу підкупу кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитра Верзілова.

Ландик запропонував нашому кандидату $ 300 000, якщо Дмитро зніметься з виборів. Ми готуємо звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити кримінальну справу проти Ландика і до ЦВК з вимогою зняти регіонала з виборів. На сьогоднішній день рейтинг Валентина Ландика у окрузі становить 31% і має тенденцію до падіння, рейтинг Верзілова - 25% і зростає. Україна має шанс, що регіонал програє навіть у Донецьку. Закликаю кандидата від "Удару" Волкова (рейтинг - 10%) і кандидата від "Батьківщини" Кутепова (рейтинг -7,5%) знятись на користь Верзілова. Тоді ми точно покажемо дулю мафії, яка полонила нашу державу.

 Це вже не перша спроба кандидатів від влади домовитись з нами за гроші. За кілька місяців до виборів кандидат від Партії регіонів у моєму 208-му окрузі, знаний злодюга, один з найбагатших людей України Михайло Голиця зустрічався зі мною і пропонував $ 10 000 000, якщо я піду по іншому округу. Коли я відмовив, олігарх Голиця почав тратити величезні гроші на мою дискредитацію. Але це не працює - люди не вірять їхнім фальшивкам, і сьогодні мій рейтинг на окрузі становить 53%. Не на тих напали! Ви нас не купите. Ви нам програєте. Вам місце не у Верховній Раді, а в тюрмі. Жодного голосу Партії регіонів та її кандидатам, в тому числі тим, які соромляться своєї партії, прикриваються статусом самовисуванців, а місцеве начальство носиться з ними, як дурень з писаною.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати в 208-му окрузі

 

 

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Ландик,Радикальна партія,ЦВК,Олег Ляшко,liashko,Донецьк,oleg liashko,rpl,208 округ,Дмитро Верзілов,Голиця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.