Кандидат з "Удару" знялась на користь Ляшка

18 жовтня 2012, 08:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1722
Кандидат з  Удару  знялась на користь Ляшка

Кандидат від партії "Удар" у 208-му окрузі Наталія Новікова знялась на мою підтримку.

Пані Наталія поступила мудро і правильно, відкинувши власні амбіції для того, щоб спільними зусиллями здолати нинішню владу . В будь-якому випадку я переможу кандидата від Партії регіонів, олігарха Михайла Голицю. Але сьогодні справді йде бій за Україну. Важливо не тільки перемогти регіоналівську банду - треба її розгромити всіма силами

 

Звернення Наталії Новікової

 "УДАР" ЗА ОЛЕГА ЛЯШКА

 ШАНОВНІ ЗЕМЛЯКИ!

До Вас звертається Наталія Новікова. Кандидат від партії "УДАР" Віталія Кличка в 208-му мажоритарному виборчому окрузі.

Чернігівщино, Україна переживає найскладніший етап в історії своєї незалежності. Вибори 2012 року визначать майбутнє нашої держави. Всі шанси для перемоги є, за умови того, що всі опозиційні сили відкинуть власні дрібні амбіції і з’єднають свої зусилля заради спільної благородної мети.

Партія "УДАР" сьогодні найпотужніша опозиційна партія, що має дуже високу підтримку в нашій рідній Чернігівщині. Незважаючи на це я, Наталія Новікова, заявляю про зняття своєї кандидатури і прошу своїх прихильників віддати свої голоси Олегові Ляшку.

Олег справжній революціонер. З шістнадцяти років він розпочав свою боротьбу проти диктаторів. Його не залякали переслідування владою і навіть тюрма. Його не спокусили ті можливості, які надає депутатський мандат. Вся країна знає Олега Ляшка як людину, що ніколи не йде на компроміс із власною совістю і владою. Частіше за все йому доводиться залишатися одному проти ворожої зграї хижаків, що розкрали народне майно, а зараз хочуть відняти останнє нашу родючу землю.

Від нашого виборчого округу 208 у Верховну Раду може пройти тільки один кандидат. Якщо ми, опозиціонери, будемо чіплятись за своє самолюбство і не досягнемо внутрішньої єдності, в український парламент пройде висуванець Партії Регіонів (як би він не називав себе самовисуванцем).  Отже прошу Вас, шановні земляки, не розпорошувати свої голоси. Голосуйте за Олега Ляшка!

 

НАСТАВ ЧАС УДАРУ!

ВИЛА НАПОГОТОВІ!

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати в 208-му окрузі

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,депутат,кандидат,Ляшко,РПЛ,УДАР,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,Чернігівщина,liashko,oleg liashko,rpl,партія,ВИБОРИ 2012,208 округ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.