Подарував корову багатодітній родині

19 жовтня 2012, 09:09
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
812
Подарував корову багатодітній родині

Нещодавно до мене звернулася мати п’ятьох дітей Ірина Морарі з села Климентинівка Менського району з проханням допомогти придбати корову для її родини.

У своєму листі селянка зазначила, що у сім’ї немає коштів, щоб налагодити власне господарство і придбати годувальницю. Тому я не вагаючись поїхав до Слобідки і купив там корову для цієї сім’ї. А на Свято Покрови Пресвятої Богородиці подарував родині Ірини Морарі корову, а разом із нею і запас сіна, щоб було, що їсти годувальниці взимку. Для цієї сім’ї це велика подія. Хоча корова – це не розкіш, це бодай якась можливість прогодувати дітей. Тому у новому парламенті, я неодмінно, доб’юсь того, щоб ввезення імпортної продукції в Україну було обмежено. Щоб наші люди могли не лише прогодувати себе, але й продавати продукцію власного виробництва по достойній ціні. Першу корову я подарував багатодітній родині Шевченків зі Знам'янки на Кіровоградщині. Ця сім'я потім запросила мене стати хрещеним батьком для їхнього сина Богданчика. Я дуже добре знаю цю родину, який нелегкий шлях вона пройшла. Згодом мати п’ятьох дітей – Оксана Шевченко очолила список Радикальної партії. Все починалось з корови.

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Кандидат у народні депутати в 208-му окрузі

 

www.liashko.ua

www.rpl.kiev.ua

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: корова,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,liashko,oleg liashko,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.