Наші вибори ще попереду

09 листопада 2012, 12:23
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1427
Наші вибори ще попереду

ЦВК нарешті порахувала 100% протоколів.

Дорогі мої прихильники! Дякую щиро за кожен голос! Ваша підтримка для мене та нашої команди - велика честь і гордість. Ви голосували за радикальні зміни, голосували за таких самих людей, як Ви, голосували за роботу і гідне життя для кожного українця, голосували за звільнення Юлії Тимошенко і за заборону Партії регіонів, голосували за ротацію еліт, голосували за правду і справедливість - Ви голосували за Україну! Шкода, що на цих виборах ми не змогли провести до парламенту фракцію Радикальної партії - і Вас, людей, у новій Верховній Раді знову захищатиму я один. Але наш час ще прийде - на наступних виборах ми переможемо і наведемо порядок на своїй землі.

Якби там не було, 1,08% за Радикальну партію Олега Ляшка - це, поза сумнівами, достойний результат для нової політичної сили, яка існує трохи більше року і яка вперше взяла участь у виборах. Особливо враховуючи той факт, що у нас не було фінансових можливостей провести повноцінну виборчу кампанію. Крім того, справжня війна з олігархом Голицею і Партією регіонів, війна з мішками грошей і адмінресурсом на моєму окрузі змусила мене напередодні виборів сконцентруватися у цьому напрямку, об'їздити кожне село - і тому мені в останній момент довелося скасувати передвиборчий тур. Я хочу щиро попросити вибачення у моїх однодумців, які чекали на зустріч зі мною у інших областях - зобов'язуюсь приїхати до Вас. Побуваю скрізь. І вже в найближчий час відбудуться перші поїздки Україною - ми зробимо все, що проінформувати Вас про зустрічі зі мною через наші Інтернет-ресурси та у місцевих ЗМІ.

1,08% - насправді високий результат. Задумайтесь, "Наша Україна" витратила десятки мільйони доларів, а Королевська - сотні мільйонів. І що? Вони набрали лише трошки більше Радикальної партії. За нашу партію проголосувало 221 тисяча 136 виборців. Я вважаю це успіхом. Знаю, що наших прихильників щонайменше вдесятеро більше, але на цих виборах більшість з них голосували за "Батьківщину", "Удар" і "Свободу", не вірячи в те, що Радикальна партія здолає 5%-ний бар'єр. Що ж, це незрівнянно краще, ніж якби люди голосували за Партію регіонів та її сателітів. На своїх перших виборах 2006 року Кличко набрав лише 1,47% при потужній і дуже дорогій виборчій кампанії, а "Свобода" набрала 0,36%. Друзі, вже на цих виборах ми змогли показати вражаючий результат на Чернігівщині: 10,69% голосів виборців за Радикальну партію! У мене на окрузі: за партію - 25,29% (!), за мене як мажоритарного кандидата - 55,67%. Скоро у нас буде такий самий високий результат скрізь. Наші вибори ще попереду!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії,

Народний депутат України,


http://www.liashko.ua/

http://rpl.kiev.ua/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,ЦВК,Олег Ляшко,вибори,Чернігівщина,liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.