Лист від школяра

09 грудня 2012, 12:58
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1903

Учень 11-А класу школи №9 міста Стаханова Олександр Лінкін написав мені дуже щирий і зворушливий лист.

На уроці "Людина і світ" вчителька дала учням завдання написати твір на тему "Кому з політиків я симпатизую". Олександр написав про мене і скинув мені твір повідомленням у Facebook. Читаю і дивуюсь, чому вчителька поставила за цей твір 11, а не 12 :) А взагалі я дуже зворушений цим текстом. Тож вирішив його опублікувати:

 "Кому з політиків я симпатизую"

 "Зараз у світі безліч нових і незалежних держав в кожному з них є політики, які керують цими державами. У нашому сучасному світі велику нішу займає саме політика. Політика створена для покращення життя людей, забезпечення суспільного і світового порядку. Люди, що йдуть в політику повинні бути лідерами, сумлінними, чуйними, порядними, впевненими у своїх діях і вчинках. Вчинки цих людей повинні принести зростання, розвиток, добробут, стабільність для народу і країни в цілому. Україні багато політиків кожен з них володіє певними якостями, але в цілому всі ці якості в наш час практично не приносять користь народу і країні. Я симпатизую одному з політиків - Олегу Ляшку, він лідер «Радікальної партії». Мою увагу привертає одна з його якостей говорити, не озираючись і не соромлячись. Досить часто Ляшко допомагає людям вирішувати їхні питання. До вирішення питань він завжди підходить як проста людина, а не як людина з мандатом. У нашій країні багато політиків думають, що вони вище всіх інших людей. Люди довіряють і звертаються до Ляшка, тому що, він не коли не скаже що у нього є важливіші справи або ж просто відвернеться й піде, як це часто роблять інші. Парламентські вибори в цьому році як раз це і довели. Не маючи великих матеріальних засобів, як інші, він потрапив до Верховної Ради. Це говорить про те, що народ вірить і довіряє йому. Оляг Ляшко активно бере участь у всіх всеукраїнських заходах це і зближує його з народом. У нього є сторінка на Facebook `e, переглянувши цю сторінку можна сказати, що він не пропускає не одного важливо заходу для країни. Хочеться вірити що, потрапивши до Верховної Ради, він внесе зміни, які приведуть народ і країну до кращого і світлого майбутнього".

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: школа,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,oleg liashko,rpl,школярі,вчителька,твір
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.