Був один "кровосіся". Тепер їх вже двоє...

13 грудня 2012, 17:53
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
3055

Кілька слів про призначення Рибака і Азарова

Рибак-спікер. Азаров-прем,єр, знову...

Тепер маємо  не одного, а вже цілих  двох "кровосісь". Звичайно, дивуватися нічому, поки що у хунти януковича більшість у ВР. Але...

З однієї сторони - це черговий політичний анекдот, сором на весь світ. А з другої, що більш серйозно, це повна маячня і глумління над нашим народом. Два закінчені українофоби, україноненависники серед перших осіб держави. За великим рахунком, їхнє призначення - це відверте знущання над усіма українцями та державою Україна. 

Втім, нічого, всьому свій час... І наш, час справжніх патріотів, також обов,язково прийде. 

Окупанти, усілякі регіонало-комуняки,  вже зрозуміли головне, що з приходом у ВР "свіжої крові", ОО "Батьківщини",  "Свободи" і, сподіваюсь, УДАРу, так як раніше вже не буде ніколи. Лафа і безкарне свавілля у ВР для них закінчилися. Наші хлопці готові відстоювати свої позиції і битися по-справжньому, а це дуже обнадіює.

Тримаймося, друзі, головна боротьба ще попереду! Разом переможемо! Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.