Людям - гроші!

17 грудня 2012, 15:36
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1214
Людям - гроші!

Поки інші новообрані депутати ділять посади у Верховній Раді, я як завжди разом з людьми, захищаю інтереси тих, над ким знущається регіоналівська влада та бізнесмени, які її підгодовують.

 Взяв під особистий контроль питання виплати будівельникам грошей, які вони заробили своєю нелегкою працею. В місті Українка Обухівського району генпідрядник КПМК2 заборгував будівельникам майже 400 тисяч гривень за зведення 16-поверхівки. Ця «шарашкіна контора» не виплачує людям заробітної плати з травня місяця. Будинок вже здали в експлуатацію, а робітники досі не отримали ні копійки грошей, щоб прогодувати свої сім’ї. Ці люди не мають за що шматок хліба купити, щоб себе прогодувати. Снідають, обідають і вечеряють одним чаєм, бо на щось більше не мають грошей. З ранку до ночі і в сніг, і в дощ, і у вітер мітингують на будмайданчику - чекають свою зарплату, яку генпідрядник щодня обіцяє, але не віддає. 
Ці хлопці і дівчата не мають за що відсвяткувати новорічні свята з родинами! Вони кілька місяців сидять без грошей на орендованих квартирах і чекають, поки їм віддадуть зароблене.
Вони зранку і вночі працювали, ризикуючи життям і здоров’ям, а сьогодні їх просто на просто хочуть кинути.  Але я цю ситуацію просто так не залишу і беру її під особистий контроль. Якщо хтось такий сміливий і хитрий думає, що йому це так просто зійде з рук – він дуже помиляється. З сьогоднішнього дня юристи Радикальної партії готують пакет документів, я особисто із депутатським зверненням звернуся до Генеральної прокуратури, щоб вона поставила крапку у цьому питанні. Ворюги, які обкрадають людей, забирають у родин і дітей будівельників останній шматок хліба повинні сидіти в тюрмі!

Більше фото тут:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.417953361606600.97021.100001758206922&type=1


Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua/
http://rpl.kiev.ua





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ГПУ,РПЛ,Обухів,зарплата,Олег Ляшко,liashko,гроші,українка,будівельники,КПМК2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.