Вбити Юлю...

18 січня 2013, 18:44
Власник сторінки
Политик, общественный деятель
0
8122

"Сенсаційна" заява Пшонки, на "зліпленому по-бистрячку" брифінгу щодо причетності Юлії Тимошенко до "справи Щербаня" - це чергова "домашня заготовка" Януковича.

 Все було сплановано Банковою. На кінець дня 18-го січня, коли мав відбутися суд у Харкові, вони прагнули терміново "пригасити" інформаційний вибух в суспільстві, що стався під час ганебних подій у харківській лікарні. Владі була потрібна якась важлива мега-новина, яка б за значимістю могла "перебити" в ЗМІ інциденти в лікарні та на суді. Тому вони швидкоруч зібрали журналістів на брифінг Генпрокурора Пшонки, де Янукович наказав йому негайно висунути звинувачення проти Юлі у замовленні вбивства бізнесмена. Звичайно, це повна маячня, цинічна брехня. Не спрацювало. Це розуміють усі нормальні і розсудливі люди.

Чергові брехливі і сфальшовані звинувачення Тимошенко у справі "про вбивство Щербаня" - це ще одна явна ознака звірячого страху узурпатора перед лідером опозиції. 

Немає сумнівів, що у Януковича один сценарій - пряме фізичне знищення ЮВТ. Або ж доведення її до інвалідності і божевілля шляхом знущань, жорстоких тортур і цілодобового психологічного тиску. Хоча, я більше схиляюся до першого. Чому? Тому що тільки Юлія Тимошенко, як найпопулярніший політик України, як лідер опозиції, здатна зупинити Януковича і впевнено перемогти його на майбутніх президентських виборах. 

Саме тому, диктатор не збирається випускати її на волю живою. Це потрібно усвідомити.

На жаль, всі українці стали заручниками параноїдальних настроїв однієї людини, що тимчасово виконує обов,язки президента України..

З огляду на це, єдина можливість не допустити найгіршого - максимальний суспільний та міжнародний розголос щодо подій в Україні. Проти режиму Януковича потрібно підіймати, і українців, і увесь цивілізований світ. Інакше вони вб,ють Тимошенко, а країну остаточно знищать як незалежну європейську державу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.