День студента – це і моє свято=)

25 січня 2013, 19:44
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
910
День студента – це і моє свято=)

Від усієї душі вітаю всіх Тетян з Днем Ангела. Нехай ангел просвітлює ваше життя, охороняє від невдач і заохочує до добрих справ.

Свята Тетяна – покровительниця студентів. Але це свято не тільки студентства, а свято всіх тих, хто незалежно від віку до цих пір відчуває в собі дух студентства.

Бути студентом – велика радість, разом з тим, висока відповідальність. Я теж студент.  Зараз я навчаюсь у Київському інституті міжнародних відносин КНУ імені Т.Г. Шевченка за фахом "міжнародна економічна діяльність". Вважаю, що вчитись можна усе життя. Важливо максимально ефективно використовувати можливості, які надають студентські роки для накопичення знань і життєвого досвіду.

Щиро бажаю всім студентам міцного здоров'я, оптимізму, наснаги, успіхів у навчанні та реалізації всіх життєвих планів. Хай Свята Тетяна благословляє і освячує ваш шлях!

 

Олег Ляшко,

студент

http://www.liashko.ua       

http://rpl.kiev.ua

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,день студента,Україна,Олег Ляшко,свято,вітання,День Святой Татьяны
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.