Чи є на "Інтері" справедливість?

08 лютого 2013, 10:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1397
Чи є на  Інтері  справедливість?

В Україні жорстка цензура.

Телеканали цілеспрямовано ігнорують діяльність Радикальної партії, за яку проголосувало 220 тисяч людей, і мене як народного депутата. Тривалий час мене не запрошують на ефіри провідних програм. Це при тому, що статистика чітко показала: під час ефірів за моєї участі зростає рейтинг телеканалів. Наскільки ж олігархи-власники каналів мене ненавидять і бояться, що готові пожертвувати навіть рейтингами. Винятків фактично немає. Ігнорує "Інтер", довго не запрошували на "Велику політику" Кисельова. Тепер у них нова програма - так звана "Справедливість", яку веде Безулик. А де ж справедливість, якщо мене не запрошують? Люди на вулиці щодня підходять і просять, щоб я ходив на ефіри, а що я можу зробити, якщо в державі цензура. Якщо Анна Безулик назвала програму "Справедливість", то нехай забезпечить справедливість, даючи можливість і нашій політичній силі висловити свою позицію. Давно не запрошували на "Шустер-лайв" на Першому національному, хоча, згадайте, що коли вони мене раніше запрошували, аудиторія підтримувала мене на 80-100%. Ігнорує декілька років поспіль "5 канал" - найбільш цензурований канал України: Порошенко керує ним вручну, ще у 2003 році увівши практику "темників" через тодішнього голову правління Лясовського. Ігнорують так само канали олігарха Пінчука. Ігнорує "ТВІ", хоча я звертався до Княжицького з офіційними листом з проханням відповісти на образу моєї честі і гідності в ефірі цього каналу. Який з "ТВІ" опозиційний канал? Насправді це блюдолизи Яценюка, позбавлені розуміння журналістської етики. А "1+1" Коломойського взагалі мене системно мочить - а чого чекати від каналу олігарха, який зневажає наш народ, чого варта лише ситуація з "Аеросвітом".
P.S. Сьогодні перевіримо, чи суть програми "Справедливість" відповідає її назві. Оскільки мене не запросили - прийду сам. Мене запросила не редакція каналу, а народ України, який хоче чути правду. Прийду разом з вилами.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                    

http://rpl.kiev.ua




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Порошенко,Шустер Live,РПЛ,Радикальна партія,телеканали,Олег Ляшко,liashko,інтер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.