Нема справедливості на "Інтері"...

08 лютого 2013, 19:24
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1843

Нема справедливості у програмі "Справедливість" Анни Безулик.

Щойно був на "Інтері". Приїхав без запрошення, зате з вилами. Редакція за вказівкою керівництва каналу відмовила мені в участі у програмі. Це цинічно називати програму цю "Справедливість", її треба перейменувати у "НЕсправедливість", бо одним політичним силам дають можливість висловитися, а іншим - ні, зокрема Радикальній партії, за яку проголосувало 220 тисяч виборців. Щодня люди просять мене прийти на так звану "Справедливість", я прийшов, "Інтер" відмовив, тоді я просто пішов до студії з вилами, бо думка українського народу для мене важливіша думки олігархів-власників каналів. В результаті студію закрили такими дверима, наче у бомбосховищі. Як виявилося згодом - це бачили люди на вулиці (також є відеозапис, який ми опублікуємо найближчим часом): до знімального павільйону на двох машинах з охороною приїхав Яценюк. Дізнавшись, що я йду в студію, нікчемний кролик так перелякався вил, що втік, і на ефір його разом з іншими гостями завели з чорного входу. Нема нічого дивного, що Сєня Дєньгі-Вперьод всрався, коли почув про вила - згадайте, він колись від середнього пальчика так злякався, що бігав плакатись Президенту. Разом з Яценюком втекли від вил регіонал Зарубінський, комуняка Кілінкаров та інші боягузи, яких Ви зараз можете побачити на "Інтері", але краще не дивіться, а вмикайте "Шустер-лайв", де я буду зараз виступати.
Це до чого ж сильно вони мене бояться, що, як щурі тікають, ховаються і йдуть в студію через чорний хід ледь не по підвалах.

Олег Ляшко,

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

http://www.liashko.ua                    

http://rpl.kiev.ua


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Шустер Live,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,справедливість,інтер,Сєня Дєньгі-Вперьод
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.