У ВР зареєстрований законопроект про ліквідацію державних дач

13 березня 2013, 10:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
725
У ВР зареєстрований законопроект про ліквідацію державних дач

Зареєстрував Верховній Раді України проект Закону про внесення змін до Державного бюджету, який передбачає припинення фінансування державних дач, на яких живуть українські чиновники.

Вдуматися тільки, в  державному бюджеті на 2013 рік на утримання і обслуговування державних дач, в яких проживають чиновники, Державному управлінню справами передбачено понад 50 мільйонів гривень.

В той час,коли економіка країни потерпає від «талановитих» і «непопулярних» рішень уряду Азарова, українські чиновники жирують. За рахунок мільйонів українських громадян вони літають на Мальдіви і Канари, та ще й живуть на державних дачах, утримують покоївок, садівників, кухарів і  коханок. Тому я зареєстрував законопроект, який передбачає припинення фінансування державних дач, бо переконаний,що цих 50 мільйонів гривень щороку потрібно спрямовувати на відпочинок дітей в дитячих закладах оздоровлення, зокрема дітей з фізичними вадами.

Основним завданням проекту закону є перерозподіл коштів, призначених для фінансової підтримки санаторно-курортних закладів Державного управління справами та спрямування їх на відпочинок дітей в дитячих закладах оздоровлення, зокрема дітей з фізичними вадами. Крім того, пропонується скасувати фінансування будинку відпочинку «Конча-Заспа» та комплексу відпочинку «Пуща Водиця», які використовуються державними службовцями в особистих цілях у якості державних дач.

Звісно, наші чиновники проти прийняття такого законопроекту, бо вони звикли жити за рахунок податків простих людей у Конча-Заспі та Пуща Водиці. За рахунок цих грошей товстопузі дармоїди створили собі цілі заповідники. В той час, коли тисячі молодих сімей з дітьми не знають, де жити, як винайняти помешкання, а дітям-інвалідам доводиться роками стояти у черзі за путівкою у санаторій. Бо влада і її прихвосні, які корчать з себе великих опозиційних діячів, звикли виїжджати на горбу мільйонів українців, які вдень і вночі працюють, щоб забезпечити свої сім’ї. Державні дачі для високопосадовців – це просто бенкет під час чуми!

Крім того, я й надалі вимагатиму позбавлення чиновників права проживати на державних дачах.

Хочу нагадати, що загалом в Україні понад 200 можновладців є VIP-утриманцями українського народу, зокрема: екс-президенти України Віктор Ющенко, Леонід Кучма і Леонід Кравчук, генеральний прокурор Віктор Пшонка, його перший заступник і сусід - Ренат Кузьмін, колишні голови Верховної Ради Арсеній Яценюк, Олександр Мороз, Володимир Литвин та Іван Плющ, міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова та багато інших.

До Вашої уваги фото державної дачі спікера ВР Рибака та відео державної дачі колишнього спікера Яценюка




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: бюджет,Азаров,Яценюк,ВР,Конча-Заспа,РПЛ,Радикальна партія,Пуща-Водиця,Олег Ляшко,liashko,Рибак,Державні дачі,VIP-утриманці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.