Вила вже в Донецьку

13 березня 2013, 15:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1568
Вила вже в Донецьку

Ми звільнимо Україну від ригів!

Після суперечки в аеропорту "Жуляни" мене, все-таки, пустили на борт літака. Щоправда, вила довелось здати у багаж. Вже у Донецьку. Мене зустріли керівники Донецької обласної організації Радикальної партії на чолі з Лілією Тихоновою. Мої однодумці мали можливість підняти разом зі мною наші легендарні вила - символ боротьби українського народу за справедливість. Відтепер буду часто відвідувати в тому числі Південно-Східну Україну. Я знищу рейтинг Партії регіонів на Донбасі! Ми разом звільнимо Донеччину і всю Україну від ригівської мафії!

Нагадаю, мене намагалися не пустити на літак з вилами в аеропорту "Жуляни". Поїхав у Донецьк піднімати людей до боротьби з ригами. Виборці Донбассу на минулих виборах востаннє підтримали Партії регіонів. Це помилка - і дончани вже це визнають. Регіоналівська влада - це суцільна мафія, яка мордує всю Україну, в тому числі південнно-східні області. Так звана опозиція на чолі з боязким кроликом не здатна підняти дончан проти нинішнього тоталітарного режиму. А ми, Радикальна партія, зможемо і здобудемо тут перемогу на наступних вибрах. Я заберу у цієї банди її базову область - і тоді настане крах Партії регіонів. Вона зникне, наче її ніколи і не було, як колись зникли СДПУ (о), "За ЄдУ!" та інші партії влади .

P.S. Подякував співробітникам "Жулян" за розуміння і знайдений компроміс. А ще передав вітання і щирі слова вдячності їх сміливій працівниці, яка відмовилась реєструвати Колісніченка, який всупереч закону хотів без паспорта зареєструватися на рейс.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної парті
ї





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ляшко,опозиція,РПЛ,Вила,Радикальна партія,Донбас,аеропорт "Жуляни",Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,Донецьк,риги,мафія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.