Порошенко - це троянський кінь Партії регіонів

18 березня 2013, 10:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1360
Порошенко - це троянський кінь Партії регіонів

Переконаний, що на виборах мера столиці кияни не віддадуть своїх голосів на підтримку міністра уряду Азарова - Петра Порошенка.

Яценюк заявив про те, що опозиція може висунути Петра Порошенка єдиним кандидатом на посаду столичного міського голови, але кияни мають голову на плечах, тому у них вистачить розуму не проголосувати «за регіоналівського вовка в опозиційній овечій шкурі».  Ні для кого не секрет, що Порошенко працює в одній зв’язці з Партією регіонів, і доказом цьому є те, що він досить довгий час займав посаду міністра в уряді Азарова.

Нагадаю, що ще 12 лютого на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook я написав про публічне бажання Порошенка балотуватись у мери і про те, що Яценюк може його підтримати.

Дожились, головним «опозиціонером» столиці може бути вчорашній міністр в уряді Азарова. 23 квітня минулого року, коли Юлія Тимошенко боролась за своє життя в тюрмі, Порошенко брав участь у засіданні політради Партії регіонів, про що писав журналіст Мустафа Найем. Це вершина цинізму - робити з Порошенка мера Києва на горбу Юлі. Думаю, причина, чому «опозиційні» вождики можуть на це погодитися, банальна - величезні гроші.

Факт домовленості Порошенка і Яценюка став очевидним, відколи керманич «Батьківщини» став, на здивування багатьох, публічно підтримувати Домбровського.

Зважаючи на це, Яценюк або вважає виборців лохами, або має склероз і сьогодні не пам'ятає, що говорив вчора. Після виборів Яценюк пнувся-розпинався, що Домбровський незаконно став народним депутатом, а потім він різко змінює свою позицію і визнає депутатство Домбровського.

Вищий адміністративний суд позбавляє креатуру Порошенка Домбровського мандату. І що ми бачимо: Яценюк захищає Домбровського, а не опозиційного кандидата Солейко. Причина такої політичної нерозбірливості банальна - Яценюк продався Порошенку і буде підтримувати його на посаду мера Києва. До речі, це характерна риса Кролика: швидко змінювати свою позицію під впливом політичної кон'юнктури.

Порошенко - це троянський кінь Партії регіонів, щоб на бренді опозиції перемогти в Києві. Адже регіонали розуміють, що у чесній боротьбі програють столицю. Тому вдаються до хитрощів з Порошенком. Але він програє. Кияни хочуть радикальних змін, тому голосуватимуть не за попових-порошенків-кличків, а за Ляшка.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,ВР,Порошенко,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,liashko,пр,oleg liashko,rpl
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.