Ми змусимо владу провести київські вибори

02 квітня 2013, 13:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2540
Ми змусимо владу провести київські вибори

Сьогодні представники Радикальної партії підтримали мітинг під стінами парламенту

Наші вимоги - негайно відправити  у відставку нинішнього голову КМДА Олександра Попова та визначити дату проведення виборів міського голови і депутатів Київради у 2013 році.

Переконаний, якщо влада навмисно буде затягувати процес прийняття постанови про призначення виборів у Києві, то вже ніяких виборів не буде взагалі.

Без боротьби не буде волі! Сьогодні декілька тисяч людей, в тому числі я разом з однодумцями, зібрались під стінами Верховної Ради, щоб захистити наше право обирати мера Києва і Київраду. Дуже багато питань у ВР на порядку денному, які також потребують негайного вирішення. Тому я знаходжусь в Раді, і час від часу при першій можливості виходжу до людей, щоб поспілкуватись і підтримати їх. Дякую всім, хто прийшов на акцію! Впевнений, якщо не буде київських виборів – вже ніяких виборів в Україні не буде! Закликаю всіх киян боротись до останнього, і стояти під ВР до тих пір, поки ми не зупинимо цю диктатуру, і повернемо своє право вибору, дароване нам Богом.

Прикро, що так звана опозиція певною мірою дискредитувала мітинг надмірною політизацією і проплаченими прапороносцями. Але багато людей прийшло щиро не за Яценюка, не за Кличка і не за Ляшка, а за своє право самим обирати собі владу. Якби, наприклад, в Парижі чи Лондоні скасували вибори мера - на вулицю вийшло б щонайменше сто тисяч людей, вони б перевертали машини, билися з поліцією, били вітрини, спалювали магазини, блокувалиадмінбудівлі. Тому європейці і живуть краще, бо готові боротися за свої права.


Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,КМДА,Ляшко,Попов,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,РП,Київрада,пр,мітинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.