Кужель зрадила Юлію Тимошенко

03 квітня 2013, 13:35
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3254

Сьогодні після оприлюднення списку депутатів, які не голосували за звільнення політичних в'язнів, Олександра Кужель влаштувала мені істерику у Верховній Раді


Не хотілося полемізувати з жінкою, яка за віком старше моєї мами, але довелося. Кужель була у числі тих "опозиційних" депутатів, які НЕ голосували за мій законопроект про звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та інших політв'язнів. Вони зрадили Юлю, яка страждає у тюрмі. Олександра визнала той факт, що вона не голосувала. Її аргументація вражає: "Я не буду голосовать за твой законопроект". Відповідаю їй: "Так ніхто, крім мене, такого законопроекту не подав. Все одно, хто автор, як Ви (до людей похилого віку треба звертатись на "Ви") не розумієте, що головне - звільнити Юлю та інших засуджених з політичних мотивів? Це Ви так "воюєте" за звільнення Тимошенко?".
Між тим, незважаючи на те, що Рада мій законопроект, хочу щиро подякувати всім депутатам, які його підтримали. Більшість членів фракцій "Батьківщина" і "Удар", а також "Свобода" у повному складі проголосували "за". Проголосувало більшість позафракційних. Навіть серед регіоналів 6 депутатів знайшли мужність підтримати своїм голосом звільнення політв'язнів: Куровський, Кузьмук, Павло Балога, Ковач, Развадовський, Поляков. Себто ми бачимо парадокс: серед Партії регіонів є люди, які співчувають Юлії Тимошенко більше, ніж деякі "опозиціонери". Комуняки не дали жодного голосу, що й не дивно: послідовники Сталіна виправдовують політичні репресії.
До речі, вчора, виходячи до людей на мітингу, я проінформував про те, хто з депутатів не підтримав мій законопроект. Сьогодні Кужель на брифінгу в парламенті сказала наступне: "Я получила удовольствие, когда снежком в лицо получил Ляшко, потому что он говорил ложь". Як же це цинічно: якраз я говорив правду, а Олександра бреше. Власне, їй не звикати, бо свою політичну позицію вона змінює так часто, що виборці вже заплутались. Її політична кар'єра має сюжет, наче у серіалу "Санта-Барбара". Відома мудрість: хто зрадив раз - той зраджуватиме завжди. Кужель вперше була обрана до Верховної Ради в 1994 році, працювала у Кучми головою Національного аудиторського комітету, згодом - головою Деркомпідприємництва, далі була радником голови виборчого штабу кандидата у президенти Януковича Сергія Тігіпка і його заступником по партії "Трудова Україна", після провалу Януковича вона побігла до Ющенка і працювала членом Ради підприємців в уряді Єханурова. Потім Кужель була радником "космічного" мера Києва Леоніда Черновецького. Пізніше вона знову пішла до Януковича, який тоді став прем'єр-міністром, і була ним призначена заступником міністра регіонального розвитку Володимира Рибака (нинішнього спікера). У вдячність Януковичу нинішня "захисниця" Тимошенко Кужель поливала брудом Юлії Володимирівну, що зафіксовано багатьма ЗМІ. Коли ж Юля знов стала прем'єр-міністром, Олександра ...побігла до неї і випросила повернення на посаду голови Держкомпідприємництва. Після програшу Юлі на президентських виборах Кужель повертається до Тігіпка, якого Янукович призначив віце-прем'єром, і стає його заступником вже у партії "Сильна Україна". Від цієї політичної сили, яка підтримувала Януковича, Кужель обирається до Верховної Ради Криму. Відколи Тігіпко зливає свою "Сильну Україну" з Партією регіонів, Олександра знову його зраджує, розуміючи, що у списку ПР їй місця не знайдеться. Тоді Кужель знов йде у "Батьківщину" і випрошує місце в списку, бо йти на мажоритарку побоялась. Думаю, коментувати таку дивовижну політичну нерозбірливість буде зайвим: вчинки Кужель красномовно показують їй ціну.
Можливо, це неправильно, що я пишу про Олександру, бо вона не варта нашої увагу. Єдиним достойним опонентом для дискусії з Кужель є її колега Богословська. Вони однакові: весь час змінюють політичну позицію (у 2004 Богословська була на Помаранчевому майдані), нахабно брешуть, заперечуюючи підтверджені факти, і зводять політичну дискусію до рівня базару.
P.S. Подивіться, за кого агітувала Кужель, коли ми мерзли на Майдані проти Януковича

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Янукович,ВР,майдан,парламент,РПЛ,Радикальна партія,Кужель,Санта-Барбара,Олег Ляшко,liashko,Юлія Тимошенко,брифінг,істерика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.