Яценюку треба застрелитися

04 квітня 2013, 16:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
5218

Політичну відповідальність за нових парламентських тушок має нести Яценюк, який перед виборами клявся, що особисто відповідає за кожного кандидата у депутати від "Батьківщини"


Він справді "відповідав особисто" - брав гроші за місця в списку і за висунення по округу. Спочатку - Табалови зтушкувалися, тепер - Немілостівий, Скосар, Стаднійчук - чергові тушки кролика. Ці депутати сьогодні особисто підвердили, що зрадили своїх виборців. Ймовірно, ці тушки будуть не останні. Сьогодні фінансово-банківський комітет відмовився підтримати мою пропозицію про недовіру уряду Азарова. Зрозуміло, коли за відставку уряду не голосували регіонали і комуністка. Але член фракції "Батьківщини" Денис Дзендзерський теж НЕ голосував.

Оскільки за тушкування списку "Батьківщини" відповідає особисто Яценюк, закликаю Арсенія покаятися за "тушкоробство" перед українським народом і скласти мандат народного депутата України. Перед виборами Яценюк клявся, що тушок у списку не буде. Він назвав їх політичними потворами, бо вони торгують голосами виборців. Щодо останнього, я згоден з Арсенієм. Але згідно його логіки він така сама політична потвора, бо теж торгує голосами виборців. Адже саме він записував у список "Батьківщини" Табалова (а його сина - по округу), Скосара, Немілостівого, Дзензерського, Стаднійчука. Записував за гроші, чітко розуміючи, що спонсор - це потенційна тушка. Тобто Яценюк перед виборами СВІДОМО БРЕХАВ ВИБОРЦЯМ, що тушок не буде.

На останок мушу сказати дещо неприємне. Шановні виборці партії "Батьківщина", Ви всі, кожен з Вас персонально, теж несете відповідальність за ганебне явище тушок в парламенті. Дякую Вам, що не голосували за регіоналів та комуняк. Але за "об'єднану опозицію" теж не треба було голосувати. Немає нічого несподіваного у тому, що в "Батьківщині" з'явились тушки кролика - перед виборами я попереджав Вас, навіть називав публічно ще в серпні 2012 прізвища тих, хто нині перебіг до регіоналів. Бо з продажу місць у списку не могло бути іншого результату. Що посієш - те й пожнеш, так написано в Біблії. Багато з Вас, панове прихильники опозиції, тоді плювалися на мої слова, мовляв, якщо я проти влади, то не треба критикувати "Батьківщину". Треба говорити правду і критикувати всіх, хто на це заслуговує! Тому я і закликав Вас підтримувати не "Батьківщину", а Радикальну партію, бо тільки радикальні зміни - це шанс врятувати Україну від зникнення з карти світу.

Будьте чесними перед собою. Тушки - на совісті кожного, хто за них голосував. Але, в першу чергу, винен той, хто записав цих потвор у список, а саме Яценюк. Якщо у Арсенія є хоч крапля совісті і політичної відповідальності - він має скласти депутатський мандат. Або застрелитися


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,кролик,тушки,РПЛ,Олег Ляшко,Украiна,регіонали,liashko,"Батьківщина",комуністи,Арсеній Яценюк,виборці,голоси,Фінансово-банківський комітет,тушкоробство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.