В Україні відбувся антиконституційний переворот

04 квітня 2013, 20:03
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
3730

Те, що відбулось сьогодні в парламенті, поза сумнівами – антиконституційний переворот

Якщо регіонали називають своє комедійне дійство «засіданням парламенту», але не пускають туди опозиційних депутатів, в тому числі, мене - то це вже крайня точка зневаги над парламентаризмом. Регіонали зґвалтували Конституцію - і народ України їм ніколи цього не пробачить. Це початок кінця нинішнього режиму.

Те, зборисько на Банковій - це не засідання Верховної Ради, а «мєждусобойчик» Партії регіонів та їх сателітів.

Я цілий день намагався туди потрапити, щоб розкритикувати їх за намагання узурпації влади, але мене, народного депутата, обраного за мажоритарним округом, за якого проголосувало 50 тисяч людей, просто-напросто не пускають. Двері зачинені. Такого за 20 років парламентаризму в Україні ще не було. Дограються регіонали своєю наглістю, що їх на вилах звідти винесуть!

Крім того зауважу, що деякі «опозиціонери» дійсно подавали заяви про вихід із фракції «Батьківщина», зокрема, депутат-«опозиціонер» Ігор Скосар спочатку написав  заяву, а потім начебто її спростував.

Який дурень може вірити пристосуванцям, які за один день двічі змінили свою політичну позицію? До речі, кількість помилок у цій самій заяві просто вражає.Це таких «інтелектуалів» привела у Верховну Раду «Батьківщина» і її талановитий керівник кролик Яценюк, догравшись із продажем місць у списку.

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,переворот,Ляшко,тушки,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,влада,РП,пр,Конституція,антиконституційний переворот
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.