Підтримувати молоді таланти - обов'язок і водночас радість

06 квітня 2013, 18:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2376

Талановитий студент Інститу кіно і телебачення КНУКіМ Роман Сидоренко, який завершує навчатися за фахом "режисер кіно" вирішив присвятити свій фільм-дипломну роботу моїй діяльності.

Звісно, я з радістю погодився. Не через те, що це приємно по-людськи, ні. А через те, що для мене радість допомогти своїм, вибачте за нескромність, розкрученим іменем молодим талантам. Роман - надзвичайно обдарована людина і, незважаючи на те, що поки-що ще студент, справжній професіонал - кажу це щиро і справедливо, повірте, мені є з чим порівнювати. Давайте разом побажаємо Романові та його команді успіхів та творчих звершень!Це вже третій епізод фільму, який ми публікуємо. Інші Ви можете знайти в YouTube під назвами "Ляшко з вилами вшановує Шевченка" і "Ляшко в Тарасовій хаті". Повна версія фільму вийде орієнтовно у травні.



Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: роман,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,фільм,КНУКіМ,роман сидоренко,дипломна робота
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.