Архангел Михаїл - кандидат у мери Києва

07 квітня 2013, 15:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1415

Кличко повинен вибачитись перед Юрієм Луценком і перед виборцям

Партія "Удар" висуне у мери Києва покровителя столиці Архангела Михаїла. Саме на таку заяву лишилося чекати після їхнього сьогоднішнього "висунення" у мери Юрія Луценка. Це юридично неможливо через Юрину судимість, і Кличко не може того не знати. Дуже прикро: ще не встиг Юра вийти з-за грат, а на його імені вже паразитують політики, яким самим нічого сказати.
Віталій Кличко став заручником власних амбіцій. Сам у мери Києва не піде, бо готується до президентських виборів. А виставити іншого в "Удару" немає кого. В цій партії немало людей, які заслуговують на повагу, але ніхто з них, крім лідера, не має реально високого особистого рейтингу в столиці.
Сказати про це чесно Віталій не знайшов мужності. Натомість його оточення весь час придумує нові схеми, як вийти із цієї складної ситуації в інформаційному просторі. І сьогоднішня заява "Удару" - ганебна, бо відпочатку побудована на брехні. Некрасиво грати на почуттях людей. Некрасиво паразитувати на людині, яка більше двох років просиділа у тюрмі з політичних мотивів.
Закликаю Віталія Кличка знайти мужність вибачитись за цю заяву перед Юрієм Луценком та перед виборцями.
P.S. Юра, не бери близько до серця цю маячню з "висуненням" тебе у мери Києва. Ще раз вітаю зі звільненням!

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Кличко,ВР,воля,кандидат,РПЛ,УДАР,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,вибори,столиця,звільнення,Юрій Луценко,амбіції,Заява,Архангел Михаїл
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.