Якщо уряд не віддасть зарплату робітникам – буде повстання!

08 квітня 2013, 11:13
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2116

Уряд і столична влада знущається з робітників столичних заводів.

За моєю інформацією на Київському державному заводі «Буревісник», який підпорядковується «Укроборонпром», заборгованість по зарплаті становить більше 17 мільйонів гривень, на заводі «Артем» - 14 мільйонів, а на заводі «Генератор» - 9,8 мільйонів гривень.

У людей фактично крадуть зарплату, не виплачуючи її місяцями. Це відверте знущання над людьми потрібно припинити! Вимагаю від Азарова і Попова прийти до Верховної Ради  і відповісти на запитання: яка причина незаконної невиплати зарплат робітникам. Люди з нового року не мають за що забезпечити свої сім’ї. А Попов їздить з дружиною на відпочинок, коли тисячі сімей у Києві не можуть вижити.

Вимагаю негайно виплатити заборгованість по заробітних платах робітникам заводів «Буревісник», «Артем» і «Генератор». Я не дам всіляким держимордам наживатись на проблемах киян. Сьогодні ці люди, не покладаючи сил працюють – потом і кров’ю заробляють копійки, які їм не виплачують. Попереджаю, якщо гроші виплачені не будуть до травня поточного року – ми повстанемо і виведемо робітників на вулицю. І тоді нехай Азаров і Попов трусяться!

Хочу нагадати, що цього року 8 мільярдів гривень уряд нахабно вкрав з київського бюджету, а частина цих коштів могла піти на ремонт доріг, на школи, лікарні. Якби не розбазарювали і не розкрадали майно, якби кошти йшли до міського бюджету, а не в кишені чиновників, ніхто б не плакався, що в бюджеті столиці немає грошей.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикаьної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: завод,ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,столиця,РП,уряд,мер,Київські вибори,вщлада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.