Як з Луценка роблять Єльцина

08 квітня 2013, 17:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
2044

Канівець бреше

Народний депутат Олег Канівець, який вийшов з "Батьківщини", заявив про те, що готовий скласти свій депутатський мандат, щоб Юрій Луценко міг бути обраним депутатом замість нього по округу №126 у Львівській області. Це юридично НЕМОЖЛИВО, оскільки у Луценка непогашена судимість.
Заява Канівця - це цинічний політичний блеф. А що ще чекати від людини, яка клялась перед виборами не виходити з фракції, на бренді якої стала народним депутатом, але порушила клятву.
У 1989 році депутат Казаннік відмовився від мандату народного депутата СРСР на користь Єльцина. Але в тодішній ситуації був юридичний механізм для цього. Зараз його немає. Тому ті, хто гучно заради піару заявляє, що відмовляються від мандата на користь Юлі чи Юри - свідомо і цілеспрямовано брешуть, щоб сподобатися виборцям. Допоки у нас не буде чесних і справедливих політиків - ніяких змін в державі не буде

Олег Ляшко, 
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Луценко,ВР,депутат,РПЛ,Радикальна партія,мандат,Україна,Олег Ляшко,liashko,округ,держава,брехня,піар,фракція,виборці,Єльцин,судимість,Канівець,Казаннік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.