Квіти шани і мертивим, і живим, і ненародженим жертвам Чорнобиля...

26 квітня 2013, 11:22
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
841
Квіти шани і мертивим, і живим, і ненародженим жертвам Чорнобиля...

Ця трагедія назавжди залишиться в наших серцях. Це наш спільний біль

Сьогодні - двадцять сьома річниця від вибуху на Чорнобильській АЕС. Сьогодні я взяв учась у мітингу-реквіємі на території Меморіального комплексу «Героям Чорнобиля» в Деснянському районі Києва і зустрівся з представниками чорнобильських організацій.

 Вічна пам'ять ліквідаторам катастрофи. Вічна пам'ять тим жертвам трагедії, яких вже немає з нами. Хай Бог дає міцне здоров'я усім, хто ще живий!
Восени 2011 року на багатотисячному мітингу під Кабміном мене обрали лідером Всенародного руху чорнобильців.

Для мене справа честі - повернути чорнобильцям доплати до пенсій, які нахабно забрала нинішня влада. Однак, це можливо лише за умови радикальної зміни влади в Україні, тому я сподіваюсь на підтримку людей. Інше питання, яке мене бентежить: чому минуло вже 27 років, а досі так ніхто і не ніс відповідальності за те, що людей не проінформували про ситуацію, внаслідок чого чимало з них померло або на все життя отримало проблеми зі здоров'ям? Компартійне начальство знало і мовчки вивезло свої сім'ї подалі від місця катастрофи. Вірю, що рано чи пізно настане час справедливості - і ті, хто у винні, будуть покарані, а кого з них вже немає - назавжди будуть внесені до історичної дошки ганьби

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: катастрофа,ВР,РПЛ,Київ,ЧАЕС,Олег Ляшко,liashko,мітинг,Чорнобиль,жертви,Всенародний рух чорнобильців,Деснянський район,Героям Чорнобиля
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.