Імітація виборів у Василькові

08 травня 2013, 09:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
755

Регіоналівська влада позбавляє нашу партію можливості взяти участь у виборах мера Василькова на Київщині, які відбудуться 2 черня

Ми намагалися зареєструвати Васильківську міську організацію Радикальної партії Олега Ляшка, а далі на її конференції висунути кандидата у мери Василькова. Але диктатура в Україні посилюється. Не тільки нашого кандидата не зареєстрували - не зареєстрували навіть місцеву партійну організацію. Хоча наша команда завчасно - ще 9 квітня - підготувала всі документи і подала їх до Васильківського міськрайонного управління юстиції Київської області.

Проте начальник реєстраційної служби Леонід Перепелиця і начальник цього управління Світлана Борковська безпідставно відмовили нам у реєстрації. Тому ми подали до Київського окружного адміністративного суду позов про визнання неправомірними їх дій.

У підсумку зареєстрованими кандидатами на посаду мера є представник Партії регіонів Володимир Сабадаш, родич губернатора Київщини Присяжнюка, і член Компартії - сателіта регіоналів - Станіслав Пашкевич. Наче в часи КПСС. Тобто вибори є, але вибирати нема з кого. Більше того, вибори нелегітимні. Це яскравий приклад використання владою брудних технологій і фальсифікації виборів ще до їх проведення.

Імітація виборів у Василькові - це абсолютизація "бєспрєдєлу" в Україні. Радикальну партію позбавляють можливості не лише взяти участь у виборах, а навіть легалізувати осередок. Наших виборців позбавляють можливості нас підтримати. Тому, що нас бояться. Але рано чи пізно прийде час радикальних змін - і ми переможемо. Головне - не здаватися!

А Борковській і Перепелиці я обіцяю: пошкодуєте, що на світ народились! Ясно, що їм дали незаконну вказівку "згори". Однак згадаймо історію про есесівського солдата, який, вбиваючи дітей, казав: "Я солдат і виконую наказ". І коли посадовці у міськрайонному управлінні юстиції відкрито зневажають законодавство і Конституцію, не даючи нам зареєструвати організація - я це не пробачу. Борковська і Перепелиця, не дивуйтесь, коли побачите свої фото на кожному стовпі у Василькові. Не дивуйтесь, коли наші активісти пікетуватимуть ваше житло. Не дивуйтесь, коли до вас прийдуть з вилам.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Васильков,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,вибори,Партія регіонів,РП,пр,імітація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.