Вся правда про Transparency International Україна – щира розмова

13 травня 2013, 09:41
Власник сторінки
виконавчий директор Transparency International Ukraine - украінського представництва міжнародної неурядової організації по борот
0
1030
Вся правда про Transparency International Україна – щира розмова

Наскільки прозорі ті, хто слідкують за прозорістю інших?

Рівно 20 років тому в Берліні була заснована міжнародна антикорупційна організація Transparency International, яка бореться за відкритість політики, підзвітність урядовців та прозорість міжнародних ділових операцій в усьому світі. Але наскільки прозорими принципами керуються ті, хто стежать за прозорістю інших? Українське представництво Transparency International дасть відповідь на всі гострі питання. Деякі колеги висловлювали скепсис з приводу відкритості Transparency International Україна а також, щодо діяльності громадського сектора загалом. Саме тому, їх в першу чергу ми запрошуємо на відверту та відкриту розмову про нас. 

15 травня 2013 р. о 16:00 у форматі живого спілкування члени Правління та виконавчий директор Transparency International Україна розкажуть про внутрішнє та зовнішнє життя організації, поділяться цікавою інформацією про українські та міжнародні перспективи боротьби з корупцією. 

Запрошуємо Вас приєднатися до нашого чаювання у неКафе «Беседниzzа Олімпійська» (вул. Жилянська 5Б), та отримати максимально правдиві відповіді на будь-які незручні питання.

Хто ці люди? Що вони роблять? Звідки гроші? Що планують? Кого бояться? До чого тут Янукович? Що таке Індекс сприйняття корупції? Хто найкорумпованіший в Україні?  - про все це Ви зможете дізнатися під час зустрічі.

Вхід вільний. Середа 15 травня, 16:00-18:00 неКафе «Беседниzzа Олімпіська», вул. Жилянська 5Б,  (метро Олімпійська, арка поруч з кафе Имбирь),  http://www.besednizza.com/kontaktyi/  

Всі, хто не встигнуть, можуть відвідати зустріч он-лайн завдяки відеотрансляції на нашому сайті http://ti-ukraine.org/news/2719.html

Більше інформації  044 384 30 84, 050 352 96 18 (Ольга Тимченко)


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.