Привітання до Дня Європи

18 травня 2013, 11:56
Власник сторінки
Народний депутат України
0

Від Європи кожного з нас відділяє лише кілька кроків. Їх не можна назвати простими. Україна і українці повинні їх зробити аби довести усьому світу, що ми справжні європейці.

Шановні кияни та громадяни України!


Цього року ми в одинадцяте відзначаємо свято миру та єдності – День Європи. Відтак бажаю кожному з нас бути справжнім європейцем! 

Але що значить бути європейцем? Насамперед - це свобода громадянина, демократія, гідні умови праці, соціальний захист, справедливі суди.

Переконаний, що від Європи кожного з нас відділяє лише кілька кроків. Їх не можна назвати простими. Україна і українці повинні їх зробити аби довести усьому світу, що ми справжні європейці.

Восени цього року долю європейської інтеграції України вирішуватимуть у Вільнюсі, де на порядку денному підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Наразі, наші європейські сусіди створили усі необхідні передумови для цього. Вірю, що Угоду буде підписано, і це створить всі підстави для нашої заявки на повноправне членство у Євросоюзі.

Зі святом усіх нас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.