Що дорожче здоров'я дітей

30 травня 2013, 09:27
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
531
Що дорожче здоров я дітей

Друзі, я завжди виступав за здоровий спосіб життя.

І вважаю, що найдорожче в нашому житті – це здоров’я нас і наших діточок. Саме тому я разом з колегами по міжфракційному парламентському об’єднанню „За тверезе майбутнє” підписався під зверненням до президента і прем'єра, у якому ми запропонували підвищити акцизи на пиво, а на виручені кошти добудувати нарешті дитячу спеціалізовану лікарню „Охматдит”. За нашими підрахунками, якщо підвищити акциз втричі, бюджет поповниться приблизно на 4 мільярди гривень!
Я сам ходжу до супермаркетів, і знаю, що пиво сьогодні аж надто доступне – в середньому 5-7 гривень за пляшку, навіть дешевше, ніж коштує молоко чи кефір! Біля полиць із алкоголем завжди шикується багато підлітків. Якщо пиво стане дорожчим, то можливо, менше молоді буде його купляти.
А ті, хто все одно буде забивати на власне здоров’я і вживати алкоголь, нехай жертвують гроші для того, щоб рятувати життя української малечі. Мені здається, це логічно, а вам?



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: пиво,ВР,акциз,РПЛ,Радикальна партія,liashko,РП,діти,rpl,rp,Охматдит,loeg liashko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.