Бажаю лікарям гідної зарплатні та відставки Богатирьової

14 червня 2013, 14:20
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
716
Бажаю лікарям гідної зарплатні та відставки Богатирьової

Щиро вітаю всіх медичних працівників з професійним святом, яке вони відзначають найближчої неділі

В неділю - День медичного працівника, не забудьте привітати тих, хто рятував ваше життя і здоров'я! Найкращим подарунком для лікарів була б гідна зарплата, що відповідатиме цій героїчній праці, та відставка міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової, яка довела медицину вже зовсім до ручки.

Я обурений халатністю чиновників МОЗу, через те що вони вчасно не відреагували на звернення Міністерства курортів Криму щодо аварійності кримського санаторію „Юність”, в якому саме через обвал балкону 30 травня трагічно загинула 10-річна львів’янка Діана Сидельник. По чиїй вині вона загинула?

Скільки разів Міністерство курортів Криму зверталось до Міністерства охорони здоров'я щодо аварійності цього санаторію! Так ні ж, бабла хочеться. Людей дерти в три шкури! І за ті путівки, хай їм грець, тим путівкам! Діти чиновників МОЗу навряд чи відпочивають в українських санаторіях, тому очільникам міністерства немає діла до безпеки цих закладів.

 Їм зовсім немає діла ні до нас, ні до нашого здоровя. Теперішня ситуація в медицині залишає бажати кращого, тому я наполіг на введенні мораторію на закриття медичних закладів в Україні. Відповідний законопроект вже прийнятий Верховною Радою у першому читанні.

І доки Богатирьова буде на посаді міністра, безлад у медицині продовжуватиметься, і ніякі реформи нам не допоможуть. Потрібні радикальні зміни як у галузі охорони здоровя, так і у всі країні.

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,МОЗ,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП,міністерство охорони здоров'я України,богатирьва,Раїса Богатирьова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.