Блог, за який Арбузов не заплатить $1000

12 липня 2013, 09:00
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1178
Блог, за який Арбузов не заплатить $1000

Нічим не відмиєш пестицидний овощ або фрукт - отрута, все одно несе шкоду здоров’ю людини

Так само і антинародна влада, яка довела громадян до зубожіння, ніколи не очистить свою репутацію, витрачаючи мільйони доларів на свій піар. В оточенні першого віце-прем’єра цього, мабуть, не знають, тому займаються безглуздою роботою – «відмиванням» іміджу Сергія Арбузова. Нещодавно на PR-ринку з’явилася цікава пропозиція – писати платні блоги про ефективність роботи Сергія Геннадійовича, зокрема про його «визначну роль» в «управлінні» парламентом. Ціна за одну таку публікацію - близько 1000 доларів. Це немалі гроші, тому, на жаль, знайдуться писарі, які підуть на компроміс із своєю совістю.Однак, попри адмінресурс і тотальну скупку медіа-активів скороспілим мільярдером Курченком, змусити громадян повірити у корисність своєї роботи права рука Азарова ніяк не може. Хоч вже й купу видань собі прикупив, все одно його "добрих" справ ніхто, окрім нього, не помічає. Біда!

Сергій Геннадійович, дам вам пораду: не журналістів купляти треба, не джинсу поширювати. Краще купіть собі екстрасенсів - швидше вже їм повірять.
 

А якщо серйозно – годі тримати людей за дураків. Вони бачать, до чого довів країну ваш безпорадний, непрофесійний і наскрізь корумпований уряд. За даними соцдосліджень, 60% молоді хоче залишити країну! То замість дешевого самопіару краще ділом займіться, мотивуйте цих людей залишитися вдома, розкажіть, як без зв’язків і без доступу до чиновницького кабінету, їм знайти гідну роботу, побудувати бізнес, прогодувати дітей. Сюди, пане Арбузов, вашу енергію і зайві гроші направляти треба! 

А якщо ніхто не помічає ваших добрих справ – то може їх просто нема?


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Азаров,ВР,Ляшко,РПЛ,Арбузов,Радикальна партія,Олег Ляшко,РП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.