Навальний - це їх Тимошенко

18 липня 2013, 16:52
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1406
Навальний - це їх Тимошенко

Олексій Навальний - це російський Юлія Тимошенко

Йому дали 5, їй - 7. Сподіваюсь, і вони, і інші політв'язні вийдуть з-за грат раніше. Причина арештів однакова - страх перед їхньою силою впливати на людей. Диктатори, які готові заради власного душевного спокою і задоволення здійснювати такі жорстокі політичні розправи, забувають просту істину: ВСІХ НЕ ПЕРЕСАДИТЕ!

Я знаю, що таке тюрма, бо в 2002 теж відсидів за свою політичну і журналістську діяльність. А чи можуть зрозуміти горе-опозиційні вождики, як важко зараз і Тимошенко, і Навальному, і решті тих, кого кинули в камеру за їхню нескореність у політичній боротьбі?

Чи готові вони, як Олексій, як Юлія, як, зрештою, я не зламатися і не здаватися?

Певен, і Яценюк, і Кличко, і Тягнибок, і Гриценко, і Катеринчук, і інші поховають голови в пісок, як тільки їм натякнуть на арешт. Провальні з них би вийшли Навальні.

 

P. S. Між іншим, Навальний - це типове козацьке прізвище. Навіть ідентифікуючи себе росіянином в силу історії останніх поколінь своєї сім'ї, Олексій не втрачає справжнього козацького духу

 

 

 

Олег Ляшко,

Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,Ляшко,РПЛ,Радикальна партія,тимошенко,Олег Ляшко,liashko,Юлія Тимошенко,oleg liashko,rpl,Навальний,rp,Vr,олексій навальний
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.