Дух, що тіло рве до бою!

25 липня 2013, 15:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
887
Дух, що тіло рве до бою!

Рідне село Івана Франка газифіковане. Нарешті цей історичний день настав

Ганьба, що в селі, де народився Великий Каменяр, люди десятки років чекали, коли запалає блакитний вогник. До кого тільки місцева громада не зверталась. Ющенко в часи свого президентства двічі навідувався до Нагуєвич, обіцяв, що вирішить. Однак збрехав, як кажуть, обіцянки-цяцянки, а Януковичу - радість.
Вперше я був у селі засновника Радикальної партії Івана Франка 2 роки тому. Дізнавшись, що люди в такому історичному місці живуть без газу, спочатку не повірив. А далі вирішив, що для мене це справа честі. Довго вибивав з бюджету гроші, воював з місцевим і державним начальством, які цього не хотіли - і, зрештою, сьогодні мешканці Нагуєвич дочекались тепла.
Символічно, що ми запалювали факел поряд з хрестом, який викував батько Івана Яковича на честь скасування кріпосного права.
Нинішня регіоналівського влада хоче закріпачити селян ще гірше, ніж це робили московські царі. Але ми не дамо. Бо з нами Франковий ДУХ, ЩО ТІЛО РВЕ ДО БОЮ!

Олег Ляшко
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Ющенко,ВР,РПЛ,Радикальна партія,Іван Франко,Олег Ляшко,liashko,регіоналівська влада,Нагуєвичі,газифікація села,закріпачення
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.