Оргазм Київради

19 серпня 2013, 13:30
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1002

За спостереженнями проститутки Марії з роману Пауло Коельо, 11 хвилин триває в середньому статевий акт. 12 хвилин вистачило незаконній Київраді, щоб трахнути киян своїми рішеннями

Наші горе-опозиціонери виявилися не здатними завадити цьому збоченню, і під час цього дійства лише свічку тримали.
Переконаний: щоб добитися проведення виборів у Києві - треба блокувати не міську раду, а парламент, адже лише Верховна Рада може прийняти рішення про призначення виборів.
Незаконна Київрада продовжує свою вакханалію, а Яценюк сотоваріщі лізуть через вікно «боротися» з нею. Насправді це цинічна імітація політичних пігмеїв для довірливих виборців, а не реальна протидія владі регіоналів у Києві.
Згадайте, адже саме так з…вана об'єднана опозиція зрадила Київ, коли 2 квітня цього року за домовленістю із владою було провалене голосування за вибори мера і міськради. За відповідну постанову не "вистачило", а насправді спеціально не додали 17 голосів. Не голосували 8 членів фракції "Батьківщини", 1 - від "Удару" та 10 позафракційних. Особисто я голосував «за», бо вибори Києву потрібні, як ковток свіжого повітря людині, яка задихається.
До речі, із 79 депутатів, які сьогодні голосували в Київраді, 17 стали депутатами за списком нинішньої "Батьківщини". Тож регіонали мають дякувати «справжній опозиції» за те, що мають більшість у Київраді. У Верховній Раді - те саме.


Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,ВР,парламент,опозиція,РПЛ,Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,вибори,Київрада,вакханалія,Пауло Коельо
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.