Московські запроданці у Івано-Франківській облраді

22 серпня 2013, 11:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1252

Як "Свобода" відпрацьовує гроші "Газпрому"

Певно, якби були живі Бандера і Шухевич - вони б повіcили івано-франківських депутатів на площі біля обласної ради.

Ще у лютому я писав про те, що ВО "Свобода", прикриваючись націоналістичними гаслами, цілеспрямовано працює на Москву. Ганебне голосування Івано-Франківської обласної ради це підтвердило. "Свободівці" та інші депутати підконтрольної їм більшості провалили голосування по проекту угоди про розподіл вуглеводнів, яка передбачала видобуток сланцевого газу на території області компанією "Шеврон" та українським приватним підприємством "Надра-Олеська". Це при тому, що "Шеврон" пропонував залишати у бюджеті області 10% коштів, отриманих від видобутку газу. Скільки б шкіл можна було б відремонтувати за ці мільйони, скільки б купити "швидких допомог" і обладнання у лікарні, скільки б кілометрів якісних доріг збудувати - про все це івано-франківцям лишилося тільки мріяти...

Але страшніше інше - цією угодою Україна могла б стати на крок ближче до своєї енергетичної незалежності. Однак не стала завдяки "патріотизму" ВО "Свобода". Вони відпрацьовують гроші "Газпрому", роздуваючи міф про нібито катастрофічні екологічні наслідки видобутку сланцевого газу - це при тому, що світовий досвід показує протилежне, і та ж Росія ...сама веде розробки у цьому напрямку. Смішно, коли за аргумент проти сланцю беруть побудований на фейковій інформації фільм Джоша Фокса "Газова країна" - з таким успіхом Міністерство соцполітики має орієнтуватися не на реальність, а на "Рабиню Ізауру".

До речі, хто ще це не зробив - раджу: почитайте заяви "Свободи" і так званого "Українського вибору" Медведчука проти сланцевого газу - аргументи однакові, наче їх писала одна людина. Згодом до них приєдналася "Батьківщина", представники цієї партії Кожем'якін, Аваков та інші зареєстрували у Верховній Раді законопроект "Про введення мораторію на пошук, розвідку та видобування нетрадиційних вуглеводнів". Думаю, що "Газпром", для якого Україна - найбільший споживач природного газу, гучно аплодує цій "державницькій" ініціативі депутатів. Зверніть увагу: свободівці, батьківщинці і медведчуківці під приводом боротьби за екологію проводять спільні мітинги проти сланцевого газу, як це було в Донецьку 2 лютого.

Насправді видобуток сланцевого газу - це важливий крок до реальної економічної незалежності України, це можливість хоча б частково звільнити нашу Вітчизну від рабських кайданів "Газпрому". Неважливо, що угоду з "Shell" підписала нинішня влада, економічна політика якої в цілому провальна. В ситуації, коли агресія "Газпрому" тільки загострюється, українські політики мають думати про державу, а не діяти за ганебним ленінським принципом "чим гірше - тим краще". Великий Кобзар писав про таких: "Раби, подножки, грязь Москви". Боротися проти сланцевого газу - це боротися проти української незалежності.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Москва,Бандера,Шухевич,Газпром,ВР,парламент,ВО "Свобода",РПЛ,Радикальна партія,сланцевий газ,Олег Ляшко,Кобзар,свободівці,незалежність,Івано-Франківськ,Український вибір,облрада,Шеврон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.