Як стати молодою успішною людиною

09 вересня 2013, 09:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
957

Коли депутат говорить по Фрейду

Днями під час ефіру на телеканалі "ЗіК" депутат від Удару Ярослав Гінка заявив, що я - проект Банкової. Жодного аргументу у цього пустобреха немає. Хоча всі знають, що вірним васалом Банкової є якраз Віталій Кличко. Подивіться на список "Удару" - там ледь не половину осіб у Адміністрації Президента написали.

А ще слова Гінки сказані по Фрейду. Він сказав не "Адміністрації Президента", а саме "Банкова". Це навдивовиж символічно, позаяк його шеф Кличко служить вже не першій команді, яка працює на цій вулиці.

Факти:
- у 2002 році Кличко агітував на виборах за Кучминого завгоспа-злодія Бакая;
- у 2006 та 2008 році Кличко проводив у Київраду тушок, які служили креатурі АП Черновецькому;
- у 2010 році Кличко НЕ підтримав Юлію Тимошенко на президентських виборах;

P.S. Ярослав Гінка - молода і успішна людина. Став "народним" депутатом у 31 рік. Заслуги: тато - місцевий олігарх, який незаконно приватизував санаторій "Золотий лев". Я виріс без батька, але теж став рано народним депутатом, проте, на відміну від Гінки, своїми зусиллями виграв округ. Радикальна партія веде молодь до влади, однак талановиту патріотичну молодь з простих українських родин, а не мажорів. Бо такі мажори як Гінка з пелюшок звикли, що їм подадуть все на золотій тарілці, кудись влаштують на престижну роботу і т.д. А якщо вони порушать закон (наприклад, не повернувши, попри рішення суду, борг) - їх, все одно, "відмажуть".

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партіі
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: президент,Кличко,Ляшко,РПЛ,УДАР,Радикальна партія,Олег Ляшко,Черновецький,Банкова,РА,віталій гінка,зік
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.