Настав Курбан-Байрам

15 жовтня 2013, 21:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1260

Треба поважати людей незалежно від кольору шкіри і віросповідання

Вітаю всіх мусульман з Курбан-Байрамом! Мені як православному християнину завжди приємно, коли друзі та знайомі інших релігійних поглядів мене вітають з Різдвом і Великоднем. Тому і я роблю так само. І роблю це щиро. Бог вчить нас любити ближніх і ставитись до людей з повагою. І, до речі, в нашій Радикальній партії є люди різних віросповідань. Свобода сумління - питання важливе, без якого ми не збудуємо сильне громадянське суспільство.
Якщо у вас є друзі, котрі сповідують іслам - знайдіть хвилинку їх привітати. Це одне з двох головних для них свят - Курбан-Байрам. Між іншим, пов'язане з легендою, яку ми читаємо і у Біблії. У ці дні пророк Авраам (у мусульман - Ібрагім), хотів принести в жертву Богу свого сина Ісаака (в ісламі - Ісмаїла). Але Господь послав архангела Гавриїла (Джебраїла) з баранцем і врятував Авраамові сина.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ВР,парламент,РПЛ,Курбан-Байрам,Радикальна партія,мусульмани,Олег Ляшко,liashko,Біблія,іслам,віросповідання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.