"Опозиція" виставляє лузерів на довибори

16 жовтня 2013, 11:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
1296

Замість того, щоб реально боротися з регіоналами, "Батьківщина" та її партнери здають вибори

„Батьківщина” провела з’їзд і повторно висунула на довибори по п’яти мажоритарних округах політичних лузерів, які не змогли відстояти свою перемогу на чергових виборах до парламенту. Булатецький, Левченко, Даценко, Корнацький, Романюк - це не ті кандидати, які здатні захистити Україну, бо вони і себе не можуть захистити. А Корнацький - ще й російський шпигун. Романюк мешкає за кордоном.
"Удар" це все безглуздя теж підтримує. Ганьба Яценюку, Тягнибоку і Кличку! Замість того, щоб самим піти на вибори, вони виставляють цих тюфяків, щоб злити округи на користь регіоналів! Якби балотувалися самі, це, принаймні, було б чесно: за списком до Ради пройшли б наступні партійці, а ці вождики перевірили б, чи дійсно їх так любить народ, як вони думають, чи вони живуть у світі ілюзій і не гідні того, щоб очолювати свої партії. Політик, який не здатен сам перемогти на окрузі - гріш йому ціна. Я маю право так говорити, бо сам виграв, хоча проти мене працювала влада і так звана опозиція.

Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,ВР,Тягнибок,парламент,опозиція,РПЛ,УДАР,Радикальна партія,Олег Ляшко,регіонали,liashko,довибори,мажоритарні округи,"Батьківщина",Корнацький,політичні лузери,російський шпигун
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.