Про те де знаходяться діти Царьова

05 лютого 2014, 21:41
Власник сторінки
Dolce far niente
0
379

Перепост



Діти регіонала Олега Царьова, противника євроінтеграції та прибічника відносин із Росією, навчаються у Європі. На сторінках 18-річного Максима та 14-річної Ольги у Facebook вказано, що вони відвідують навчальні заклади у Великобританії.

Максим та Ольга зазначили, що обоє навчалися в ліцеї №100 Києва і зараз живуть у Дніпропетровську. Водночас вказано, що нині хлопець "гризе граніт науки" у Даремському університеті (Durham University) в Англії, перед цим навчався у Chigwell School and Worksop College. А дівчина – у школі Gordonstoun у Шотландії.

У Максима на сторінці розміщені п'ять фотографій. На двох із них він зображений сам, ще на одній – із другом Кирилом Кутаковим з Естонії. На інших світлинах – різнокольорові кульки та жираф на тлі швидкісної траси. Під фото ширафа батько Максима Олег Анатолійович зоставив коментар: "Крутий профіль. Хлопець з Африки серед цивілізації".

На сторінці доньки регіонала фотографій більше – студійні, на фоні настінних графіті, з друзями.
Також цікавим є той факт, що дітям гомофоба Царьова подобається група "Placebo", учасники якої не приховують, що вони геї. Ольга розмістила на сторінці фото Девіда Боуї, а також себе у футболці із зображенням цього співака, котрий називав себе бісексуалом, зазначає Таблоїд.
У дівчини на сторінці жодного слова про політику. А ось Максим 27 січня підписався під петицією про заборону діяльності "екстремістської групи "Правий сектор".

P.S. Цікавим тут є навіть не те що Царьов, втираючи "бидлу" про злобний Запад і любімую матушку Расію, в той же час втіхаря відправив своїх дітей на "праклятий Запад". І не те що Максім Царьов вчицця не десь в Рязані чи Улан-Уде. Більш цікавим є те що і діти у нього такі ж фальшиві ростуть. Його 18річний синуля наприклад замість того щоби дати в диню своєму брехливому папані, котрий все шо може робить для того щоби затягнути "бидло" (яким воно вважає український народ) в протилежний від Європи бік, в саюс з Росією  - бере і підписує петиції проти Правого сектору який в перших лавах стоїть в боротьбі українців за своє європейське майбутнє. А потім вилупки цього російського урода Царьова повернуться в Україну, і за гроші цих самих українців будуть також стримувати українців в їхніх намаганнях інтегруватися з ЄС.
Лінк на ФБ синка Царьова

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.