Вот оно, нутро большевицкое, вылезло

04 лютого 2014, 19:27
Власник сторінки
0

Почитайте-ка Ахматыча, полюбуйтесь. Именно такими же словами большевики после 1917 года оправдывали беспрецедентный террор против "бывших".

Вітяфедич Ахматочехов  При чому тут Парубій з Тимошенко? Не зосереджуйтесь на іменах. Мова йде про те, що коли до влади прийде опозиція, то знаєте що вони почнуть робити з бандитами? А вони будуть гратися у демократію, озираючись на європейські цивілізовані догми і жоден піторас засудженим не буде. Луценко намагався засудити Колеснікова, але плювати на нього всі хотіли при ющенківській демократії. Демократія добра там, де вона вже вкоренилася в мізках. А у нас потрібно спочатку зробити капітальне прибирання, а потім вже розвивати демократичні цінності. Бо інакше банда не дасть. От і скажіть, зможе Парубій самотужки, без державних важелів когось засадити таки реально? Покарати? Не зможе. А той хто може змогти - не захоче. І де гарантії, що все це рано чи пізно не повернеться?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.