Про стратегічну ініціативу

21 січня 2014, 09:56
Власник сторінки
Dolce far niente
0
183

і розвОди


В любому конфлікті головною передумовою для перемоги є перехоплення стратегічної ініціативи.

Янукович зі своїм ОПГ відрізав українцям шлях в Європу – хоча самі януковичі із задоволенням туди їздять, і до того ж тримають там своє майно. Далі Янукович по-суті продав суверенітет, чи більшу його частину, України Росії і фактично визначив стратегічний шлях українцям в російський тайожний саюс….

Насильство, агресія є противні природі Майдану. Проте Майдан це люди, і в екстремальній ситуації ці люди здатні на асиметричну відповідь. І це побачив також Янукович. І злякався. А за ним сильно озаботилась і Росія.

Янукович вдався до звично своєї тактики – Розвод лохів і Залякування, тобто терор. Для Розводів він «покликав на переговори» опозицію, представників Майдану – пообіцявши не оприлюднювати «закон про введення Диктатури». Для Залякування – стягнув у Київ зі всієї України (звідки зміг) Беркут і ВВ. А на додачу ще й «тітушок» - криміналітет (соціально близьки Януковичу прошарок). І  опублікував цей закон.

Вчора опозиція поїхала до Януковича «переговорювати». Їх до Януковича не пустили, дозволили лише попросити передати Януковичу «вимоги Майдану». І все. Тобто по-суті, окрім іншого, поставили опозицію  в ситуацію «халопи подают чєлобітную своєму царю». А в цей час по Києву бродять завезені тушки які трощать авто і голови перестрінутих поодиноких і невеликих груп протестувальників.

Вобчем варто зрозуміти – усі переговори Януковича це є лише затягування часу, спробою перехопити Стратегічну ініціативу. Плюс збити заодно і накал боротьби радикального крила Майдану (ПС).

Чи дасть це щось Януковичу? Фікйогогзнає. Янукович сподіваєцця на втому мітингувальників, розчарування, спаду нападів ПС на Грушевського – шоби потім роздробити їх усіх.

P.S. Сьодні зранку на Грушевського припинились бої через те що між митингуючими і мусорами Януковича вийшли московські попи з "закликами до миру".

Я от сиджу і думаю.

Коли мусора місили українських студентів - московських попів там не було.

Коли мусора намагалися штурмувати Майдан 11 грудня - московських попів "з закликами до миру" там також не було.

Коли мусора і тітушки розвязали потім справжній терор по всій Україні - московських попів і там не бул.

І тут вони випливли. Режим перелякався? Задіяли московських попів для сприянні Януковичу у перегрупуванні його сил?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.