Спасіння потопаючих

16 січня 2014, 20:12
Власник сторінки
Dolce far niente
0
228

є справою самих потопаючих



З цими святами став досить рідко заходити в інтернет. А тут зайшов на Громадське ТВ (підписаний на Ютубі) і побачив зміни.

Раніше в студії сиділи якісь політики, експерти і розмірковували як "мирними засобами змінити режим". А тепер стало зрозуміло що мирними не получицця. І мирні неконфліктні люди стали ходи в спортзали на мирні неконфліктні курси самооборони. Це для коректної дискусії у спілкуванні з януковицькою міліцією, бандюками і іншими його шістками. Правові засоби для захисту своїх прав Янукович у нас уже забрав.
А для більш енергійних є інші варіанти - іти в ліс наприклад і тренуватись до більш енергійного спілкування з владою.
Вобчем пані і панове не лінуйтеся. Ходіть в спортзали. Нинішня ситуація показує що знання своїх прав, обізнаність у законах і тому подібне аж ніяк вас не захистять у нашій теперішній країні. А від якмінімум простих курсів самооборони, на яких вас хоча б навчать правильно падати, кричати і бігти буде більше користі.
Для інших можливо підійде оце

А для третіх скоріш за все згодяцця такі тренування. 

Думаю останній варіант є найефективнішим при спілкуванні з представниками режиму Янучари.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.