Караул!

13 січня 2014, 06:51
Власник сторінки
Dolce far niente
0
381

Спасаймо доньку Медведчука!


Великий захисник України від гомосексуальної Європи відправив свою доньку на навчання у саме серце ЄС, в Женеву, у філію американського університету Вебстер, той який базуєцця в Сент-Луїсі штат Міссурі.
Страшно навіть подумати що там з нею зроблять гомосексуалісти і лесбіяни - через те що її батько є одним з найбільших борців проти загниваючого Заходу і гомосексуальної Європи.

Іще один захисник українців від європейських гомосексуалістів, Бімба-Азіров, теж багато років тримає свого сина, а тепер і онуків, у страшній гомосексуальній Австрії. 
Ви думаєте європейські гомосексуалісти просто-так спустять приципову позицію борця з європейськими гомосексуалістами, тобто старшого Бімби?

А головний поборник православія, традиційних християнських цінностей, і захисник не лише всієї України, а й усієї Росії від злобного гомосексуального Заходу Путін В.В. теж вчинив величезну наругу над обома своїми дочками - він вже більше десяти років тримає їх у гомосексуальній Західній Європі, в Мюнхені ФРН, і в Голандії.
Страшно навіть подумати що терплять дочки Путіна серед тих збоченців - коли їх більше десяти років порають мільйони гомосексуалістів і лесбіянів ЄС. Вобчем походу вони уже ходити навіть не можуть.

Думаєте це все? А головний отєц русскаго міра і традиційних словянських християнських цінностей? Той шо Гундяєв?
Гундяй нащастя дітей не має, тому європейські гомосексуалісти не можуть над ними познущатись. Проте має Гундяй годинник. Швейцарський. Не дешевий. Цілих трицять тисяч євро коштує. З копійками.
Як ви думаєте він на нього заробив? Проповіді швейцарцям читав? Про гріховність заняття гомосексуалізмом? Ага, шас. Заробити він його міг в Швейцарії лише одним способом, тим який ті збоченці найбільше люблять. А позаяк він є не молодий стрункий білявий кучерявий підліток, а старий бридкий дід - то і платили йому за його сексуальні послуги копійки. А так як на той годинник тих копійок йому треба було багато, то і клієнтів через нього теж перейшло немало...
Вобчем в його дупло тепер уже напевно відро зі свистом пролітає.

І шо нам тепер робити, пані і панове? Коли наші головні борці з гомосексуальною Європою і самі є гомосексуалістами, і дітей своїх повіддавали на поталу європейським гомосексуалістам? На кого нам тепер рівнятися? Хто нас захистить і оборонить від цих європейських збочень?



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.