І знову про нього

11 січня 2014, 03:58
Власник сторінки
Dolce far niente
0
423

Януковоча


Перед самим побиттям, по-суті замахом на її життя, Таня Чорновіл збирала матеріали для серії репортажів про нову резиденцію Януковича, іще масштабнішу і шикарнішу ніж Межигір'я. 

А в цей же час він готується позичати у Росії яка в останні роки навіть перестала маскувати і приховувати свою щиру і відверту ненависть до України і українців іще 6 мільярдів. Чим він буде розплачуватись? А нами з вами, і всім що ми володіємо. Всіма нашими капіталами, до яких Янукович з Путіним можуть дотягнути своїми загребущими ручками. Всім нашим бізнесом який у нас іще не віджав Саша Янукович... І повірте, коли прийде час (в найбільш важкий для нас час, коли на їхню думку "клієнт дозрєєт") Росія церемонитись з нами не буде. Не буде ніяких "подождать". Буде "атдать здєсь і січас. А нєт - бєгом в тайожний саюс" - а тим Росія здере з нас іще вдесятеро. 

А в цей же час уже навіть громадяни Молдови готуюцця до відміни віз для поїздок в країни ЄС з травня цього року..

Ці новини викликають у мене лише одне, одне велике і жагуче бажання - зустріти віч-на-віч цих уйопків які голосували за Януковоча. Тих 36% хто і на наступних виборах збираюцця за нього знову голосувати. Цих продажних тупих українофобів геічів з оффами. Для чого? Щоби смачно, від усієї душі, плюнути цим казлінам у пику!!!



Пару маленьких прикладів для загального уявлення про маєтки якими володіє ця казліна яка усе своє життя працювала на одних лише державних посадах, за одну лише державну зарплату.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.