Тольятті і тольяттінци

09 січня 2014, 08:56
Власник сторінки
Dolce far niente
0
355

Алаверди


Тольятті це дірєвня створена аж 200 з копійками років тому для переселення туди калмиків. Ще сто років тому там нараховувалось 6 тисяч населення. В 1924му цей населений пункт мав статус сільського поселення. Тольятті ніколи в своїй історії нічим особливим не відзначались і не відзначились. Окрім одного. В 60і роки Союзна влада СССР вирішила виділити з союзного бюджету 4 лярди доларів, купити в італійців автозавод - і розмістити його у цій дірєвні. Правда, як завжди на Росії, не в коня корм. Перші 5 років під контролем італійців автозавод ще виробляв більш-менш пристойні на той час авто. А потім став випускати тазіки. Їх він клепає і донині.
П'яний тольятінський політик на своєму Таурегу протаранив автівку молодої сім'ї і покинув їх помирати. 
Керівник фонду "Чістиє рукі", член партії "Справєдлівая Расія" Сєргєй Лєкторовіч виїхав на зустрічку на своєму Туарегу і зіткнувся з молодою сім'єю яка везла маленьку дитику хрестити до церкви. Від аварії загинула молода 29річна мати Татьяна Тіхонова, чоловік Дмітрій попав у клініку, а річний малюк отримав закриту черепно-мозкову травму і скальповану рану голови. Лєкторовіч скрився з місця події покинувши своє авто. В салоні авто знайшли вогнепальну зброю і відкриті пляшки з алкоголем. Присуд Лєкторовічу - 3 роки колонії-поселення.
Дороги в Тольятті.

Буси в Тольятті.
Це не теракт. Принаймні так кажуть російські правоохоронці. Це тольяттінський хімік-самоучка вирішив зїздити на автобусі з саморобним вибуховим предметом.

Це фашистський марш в Тольятті.


Зверніть увагу на агіт-листок, точніше на уривок про "ополчєніє Пожаоського" і які народи його складали.

Тольяттіннци атдихають.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.