Що отримав Кремль від Януковича?

18 грудня 2013, 09:33
Власник сторінки
Я той народ, Якого правди сила Ніким звойована Ще не була.
0

Якщо скласти всі ці факти до купи, то отримаємо картину, що загрножує українській свободі, демократії, євроінтеграції і незалежності.


Зараз багато експертів і просто небайдужих громадян ставлять собі запитання: що ж отримала російська сторона від Януковича, підписавши 17 грудня оті вже доволі розпіарені угоди.

Відповідь на це запитання можлива вже зараз, якщо навіть побіжно переглянути повідомлення деяких ЗМІ. Зокрема, впадає в очі інформація, що в Москві побудують памя'тникам «героям”-беркутам, які захищали Адміністрацію Президента 1 грудня!


Нагадаю, саме 1 грудня “Беркут” вдруге заплямував себе побиттям мирних громадян, бьючи ногами тих, хто лежали, по ребрах, головах і скрізь. І палицями також.


Одним словом, мирних громадян саме “Беркути” безжально били.


Окреме слово про провокаторів. Саме вони ховалися після своїх провокацій у лавах ВВ-шників біля АП. До речі, всі бачили, що справу провокаторів біля АП виконував ще й чоловік, як дві краплі схожий на пана Кусюка, командира Київського “Беркута”. Кому ще не зрозуміло хто є насправді провокатори, від кого вони? Правильно, від правоохоронців.


Та повернімося знову до бажання Москви поставити пам'ятник “Беркутам”, що побили мирних громадян 1 грудня. В Україні проти них розпочато слідство.

Натомість, в Москві, де без Путіна не роблять і кроку, порушникам українського законодавства збираються ставити монумент. З цього приводу беззубе українське МЗС не зробило поки що жодної заяви.


Отже, якщо скласти всі ці факти до купи, то отримаємо картину, що загрножує українській свободі, демократії, євроінтеграції і незалежності.


Навзаєм, Кремль отримав ще більше право покривати силовиків-людожерів, втручатися у внутрішні справи Суверенної України і, по суті, в політичний процес в нашій країні.


Та найбільш мерзенний подарурунок від Путіна, є все таке оце демонстративне покриття знавіснілих нелюдів в одностроях Беркута. Для російського де-юре - Президента, а де-факто — царя, очевидно, психологічним шоком є демонстративний і вдалий опір українських громадян (джерело влади, за Конституцією) напівкримінально-псевдоправоохоронній системі.


І наостанок, будучі нео-імперцем “до мозга кісток” Путіну бракує нормальної політичної гідності зрозуміти чітке послання від переважної більшості українців:


ПУТІН! Ми тебе не хочемо!



Ігор Рудич, 

військовий журналіст-блогер

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.