Євроньюз занизив кількість мітингувальників у Києві на порядок

15 грудня 2013, 16:33
Власник сторінки
Я той народ, Якого правди сила Ніким звойована Ще не була.
0
Євроньюз занизив кількість мітингувальників у Києві на порядок

Обережно, неправда про Євромайдан.


У неділю, 15 грудня, в одному з денних випусків новин Євроньюз було озвучено інформацію, що в Києві перебуває 30 тисяч мітингарів. Натомість портал ukr.net та інші ЗМІ (http://mignews.com.ua/ru/articles/151315.html)  повідомили про 400 тисяч протестувальників на одному лише Євромайдані, що на порядок більше.


Як відомо, маніпуляціями, заниженнями кількості мітингарів і замовчуваннями основного факту — побиття студентів “Беркутом” - хибують російські теленовини. Зокрема, телепередача “Главное” на 5 телеканалі РФ (Пітер). http://www.5-tv.ru/programs/broadcast/507985/


І от хворобою російських журналістів, які займаються агітпропом під наглядом пана Суркова, очевидно заразилася і російська редакція Євроньюз.



P.S. Заради справедливості зауважу, що перебуваючи в рамках сурковського агітпропу, російські журналісти якось намагаються викручуватися. Приміром, в новинах на одному з російських телеканалів того ж дня, 15 грудня, ведуча озвучила кількість революціонерів на Майдані — декілька сотень. Натомість, ця занижена цифра супроводжувалася картинкою, де чітко було видно цілий заповнений революціонерами Майдан Незалежності.


Ігор Рудич,

журналіст, блогер

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.